Aprašymas: 100% visiškai naujas Produkto tipas: Bacillus natto Neto masė: 10g/maišelis
Gamybos etapai: (Prašome plaukite rankas prieš darant, o ne neplautas!) 1 žingsnis.Pasirinkite 150-200g šviežių sojos pupelių metų ir nuvalykite juos 2 Žingsnis. Sojų mirkti apie 24 valandų 3 Žingsnis. Garo sojos apie 2 valandas minkština juos, tada atvėsinama iki maždaug 60 laipsnių 2 Žingsnis. Vietoje vieno piecs(Vienas maišelis turi daug vienetų) Bacillus natto į pupeles ir kepkite 4 Žingsnis. Naudoti natto mašina, po 12-18 valandų ar daugiau, jūs galite mėgautis natto.
Ingredientai: maltodekstrinas, natto miltelių Laikymo metodą: sandariai uždaryti ir laikomi vėsioje ir sausoje vietoje. Po atidarymo, prašome įdėti žemos temperatūros šaldytuve, Tinkamumo laikas: 540 dienų Gamybos dieną yra apskaičiuojamas remiantis pakuotė
Pakuotė:
1 pakelis natto kepimo milteliai.
Pastaba:
1. Nes ji yra rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek nukrypimas. 2. Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto
Mircea Mircea27
2020-12-11 5/5 |
Products received in very good condition, delivery is fast , thank you very much |
Myemail85
2021-01-31 5/5 |
reliable supplier |
Blandino4ka 08
2020-10-05 5/5 |
Thank you. Got it. The quality is satisfied. It's been a long time. |
Scotty286
2020-10-26 5/5 |
The goods were delivered to the Mail in time. Packed well. I'll check in soon. |
Okreshidze5vknl
2020-11-27 5/5 |
Still not used, but arrived fast. |